Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Real Madrid: Βασίλισσα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για 14η φορά!

 

Μοναδική βασίλισσα σε όλη την Ευρώπη! Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάστηκε ένα γκολ του Βινίσιους και τον μυθικό Κουρτουά να βγάζει τα… πάντα για να επικρατήσει 1-0 της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League, σηκώνοντας τη 14η κούπα με τα «μεγάλα αυτιά» της ιστορίας της.

Ομάδα που ξέρει να κερδίζει και να τιμωρεί τον αντίπαλο, που βγάζει αυταπάρνηση και τεράστια ψυχικά αποθέματα αυτή του τεράστιου Κάρλο Αντσελότι! Σε ένα ματς με 23-3 τελικές εναντίον τους και οι Μαδριλένοι κατάφεραν να μη χάσουν, να σταθούν στα πόδια τους και να κερδίσουν για 8η σερί φορά σε τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Έμεινε με το «αχ» η σπουδαία Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ που ήταν καθόλα ανώτερη στο παιχνίδι, έφτιαξε ένα τσουβάλι ευκαιρίες αλλά είδε το… τείχος Τιμπό Κουρτουά να μην της επιτρέπει να «αγγίξει» την κούπα.



Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-3-3 φυσικά κατέβασε τη Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ, έχοντας τον Άλισον κάτω από τα δοκάρια. Αμυντική τετράδα, οι Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ και Ρόμπερτσον. Στα χαφ, οι Χέντερσον, Φαμπίνιο και Τιάγκο, με τους δύο τελευταίους να επανέρχονται από τραυματισμό. Μπροστά, οι Σαλάχ, Μανέ και Ντίας.

Από την άλλη, με 4-3-3 και ο Κάρλο Αντσελότι και τον Κουρτουά αμετακίνητο στην εστία. Στην άμυνα οι Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα και Μεντί. Τριάδα στα χαφ οι Μόντριτς, Κασεμίρο και Κρόος. Στην γραμμή κρούσης, οι Βινίσιους, Μπενζεμά και Βαλβέρδε.

Το ματς

Πολλές διαγώνιες μπαλιές προς τον Βινίσιους και στην πλάτη του Άρνολντ επιχείρησε στην εκκίνηση η Ρεάλ, με την Λίβερπουλ να πάει σε σετ παιχνίδι με υπομονή και αρκετό κράτημα της μπάλας. Οι διατάξεις των δύο ομάδων εναλλάσσονταν κατά τη διάρκεια του αγώνα και όταν βρίσκονταν σε θέση άμυνας, με τη Λίβερπουλ να το γυρίζει σε ένα 4-2-4, με τον Χέντερσον να παίρνει μέτρα και να πλησιάζει την επιθετική τριπλέτα για να βοηθήσει στο πρέσινγκ. Η Ρεάλ γύριζε από τη μεριά της σε ένα καθαρό 4-4-2, με τον Βαλβέρδε και τους Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος να παίζουν σε ευθεία στον άξονα και τον Βινίσιους να κλείνει προς τον Μπενζεμά.

Από το τέταρτο και έπειτα, η Λίβερπουλ πήρε τον απόλυτο έλεγχο και πίεσε ασφυκτικά την εστία της Ρεάλ, δημιουργώντας τη μία φάση μετά την άλλη. Στο 16’ οι «reds» απείλησαν δις, με τον Κουρτουά αρχικά να βγάζει το κοντινό σουτ του Σαλάχ και στη συνέχεια να μπλοκάρει το πλασέ του Τιάγκο. Στα… καπάκια ο Αιγύπτιος απείλησε ξανά αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο, με την ομάδα του Κλοπ να αγγίζει το προβάδισμα αλλά το σουτ του Μανέ βρήκε πρώτα ο Κουρτουά και μετά στο δεξί δοκάρι της εστίας. Τα λεπτά περνούσαν, η Λίβερπουλ συνέχιζε να ελέγχει αλλά χρειάστηκε και ένα φοβερό κόψιμο του Άρνολντ στο 30’ που στέρησε το τετ-α-τετ του Βινίσιους, ενώ η κεφαλιά του Σαλάχ στο 34’ βρήκε ξανά σε ετοιμότητα τον κίπερ της Ρεάλ.

Οι δύο ομάδες όδευαν προς την ανάπαυλα, αλλά κάπου εκεί μπήκε «φωτιά» στο παιχνίδι όταν οι Μαδριλένοι στη μοναδική τους κατεβασιά στο πρώτο μέρος κατάφεραν μετά την αδράνεια στην άμυνα της Λίβερπουλ και το λάθος του Άλισον να σκοράρουν με τον Μπενζεμά, με τη σημαία να σηκώνεται άμεσα για οφσάιντ. Η φάση ήταν υπερβολικά δύσκολη αφού μετά την προσπάθεια του Βαλβέρδε, η μπάλα βρήκε και στον Φαμπίνιο και κατέληξε στον εκτεθειμένο Μπενζεμά, με το VAR να εξετάζει αν υπήρχε πρόθεση του παικτη της Λίβερπουλ ή ήταν κακό παίξιμο. Θεώρησε το δεύτερο, προφανώς, και δεν μέτρησε το γκολ.

Τρελός ρυθμός και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τον Άρνολντ να οργανώνει μαεστρικά αλλά τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν τις εμπνεύσεις του. Και από το… πουθενά, η Ρεάλ Μαδρίτης «πάγωσε» τη Λίβερπουλ. Ήταν το 59ο λεπτό όταν οι Μαδριλένοι έφυγαν ταχύτατα στην κόντρα-επίθεση, με τον Βαλβέρδε να κάνει τη σέντρα-σουτ και ο Βινίσιους σε κενή εστία στο ύψος του δευτέρου δοκαριού δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει σε κενή εστία για το 1-0.

Η Λίβερπουλ ήτανν σοκαρισμένη, ανέβασε πολύ ψηλά τις γραμμές της προσπαθώντας να πιέσει αλλά το έκανε αρκετές φορές με ανορθόδοξο τρόπο. Παρόλα αυτά, είχε τις φάσεις για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά ο Κουρτουά δεν τους το επέτρεψε ΠΟΤΕ! Πρώτα, στο 64’ έκανε φοβερή επέμβαση με το ένα χέρι στην πλασεδάρα του Σαλάχ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Βέλγος πορτιέρε έβγαλε την προσπάθεια του Σαλάχ μετά την κεφαλιά-πάσα του Ζότα! Ο Κλοπ φόρτωνε μεσοεπιθετικα την ομάδα του, οι «reds» είχαν κατασκηνώσει στο μισό της Ρεάλ αλλά το σκηνικό παρέμενε το ίδιο: Ο Κουρτουά συνέχιζε την ραψωδία του, κατεβάζοντας τα ρολά.

Στο 80’, παρότι η μπάλα άλλαξε πορεία μετά το σουτ του Σαλάχ που κόντραρε στον Ζότα και ο Βέλγος πορτιέρε είχε αντίθετη πορεία στο σώμα του έδιωξε ξανά, ενώ δύο λεπτά αργότερα έκανε ΜΥΘΙΚΗ επέμβαση στο πλάγιο τετ-α-τετ με τον Σαλάχ που τα έκανε όλα ιδανικά, ακόμη και το πλασέ, αλλά δεν μπορούσε να περιμένει τέτοια αντίδραση από τον αντίπαλο κίπερ. Τα λεπτά ολοένα και περνούσαν, η Ρεάλ Μαδρίτης διαχειρίστηκε εξαιρετικά το προβάδισμα της και το τελευταίο σφύριγμα την βρήκε να σηκώνει το 14ο τρόπαιο της ιστορίας της.

MVP: Χρειάζεται και ερώτημα; Ο Τιμπό Κουρτουά! Ο Βέλγος πορτιέρε παίρνει όλη τη δόξα από τον μοναδικό σκόρερ Βινίσιους, αφού έκανε 9 επεμβάσεις με τις περισσότερες εκ των οποίων να είναι τρομερές και να σταματά κυρίως τον Σαλάχ! Απίστευτος, μυθικός, μοναδικός, χάρισε μόνος του την κούπα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σφυρίχτρα: Ο Κλεμάν Τουρπέν άφησε το παιχνίδι να παιχτεί, σφυρίζοντας όσο το δυνατόν λιγότερο. Συμφωνεί ο ίδιος, ο ένας εκ των βοηθών του και οι διαιτητές στο VAR πως υπήρχε οφσάιντ στο γκολ του Μπενζεμά στο πρώτο μέρος, δεν δίνει σωστά το πέναλτι που ζήτησε ο Σαλάχ, ενώ μετράει το γκολ του Βινίσιους που φώναξαν οι «reds» για οφσάιντ.

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον (77' Kεϊτά), Φαμπίνιο, Τιάγκο (77' Φιρμίνο), Σαλάχ, Λουίς Ντίας (65' Ζότα).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Αλάμπα, Μιλιτάο, Μεντί, Κασεμίρο, Μόντριτς (90' Θεμπάγιος), Κρόος, Βαλβέρδε (85' Καμαβινγκά), Βινίσιους (90' Ροντρίγκο), Μπενζεμά.

Πηγή: sport-fm.gr

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

67ος Τελικός Champions League (Παρίσι, 28 Ιουνίου 2022)

 

Ένας από τους πιο απολαυστικούς τελικούς του Champions League θα πραγματοποιηθεί απόψε, το βράδυ του Σαββάτου. Η πρώτη και η τρίτη πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία του θεσμού θα βρεθούν αντιμέτωπες και μας χαρίσουν μοναδικό θέαμα.

Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ συγκρούονται απόψε στις 22:00 στο «Σταντ ντε Φρανς», στο Παρίσι, καθώς ο τελικός έφυγε από την αρχική του έδρα στην Αγία Πετρούπολη. Οι δύο ομάδες στοχεύουν για τον μεγάλο τίτλο, με τη Ρεάλ να προσπαθεί να κατακτήσει τον 14ο τίτλο της, ενώ η Λίβερπουλ θέλει να φθάσει τα επτά τρόπαια στον κορυφαίο ευρωπαϊκό διασυλλογικό θεσμό.

Οι δύο σύλλογοι, που έχουν κατακτήσει και πέντε από τα οκτώ τελευταία τρόπαια, έχουν ήδη κατακτήσει τρεις τίτλους φέτος. Η Ρεάλ το πρωτάθλημα Ισπανίας και η Λίβερπουλ τα δύο εγχώρια Κύπελλα.

Μετά τις εκπληκτικές ανατροπές επί των Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι, η «βασίλισσα» θα πρέπει να δείξει την αξία της και εκτός «Μπερναμπέου», και μάλιστα κόντρα στους «ρεντς» που έχασαν από τα χέρια τους το πρωτάθλημα στα τελευταία λεπτά της Πρέμιερ Λιγκ. Για κάποιους αυτό ίσως λειτουργήσει υπέρ των Άγγλων απόψε, ενώ για άλλους δεν υπάρχει πιο… βαριά φανέλα από αυτή της Ρεάλ, όπως αποδείχθηκε επανειλημμένως φέτος.

Με πλήρες ρόστερ θα παραταχθεί η πρωταθλήτρια Ισπανίας στο Παρίσι, καθώς ο Κάρλο Αντσελότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο θέμα τραυματισμού ή τιμωρίας των παικτών του. Στην αποστολή, μάλιστα, συμπεριέλαβε και τον υπό παραχώρηση Γκάρεθ Μπέιλ, που όμως είχε λάμψει όταν οι δύο αυτές ομάδες συναντήθηκαν στον τελικό του 2018. Θα φανεί απόψε αν κάποιος έχει ανοικτούς λογαριασμούς από τότε.

Ο τεχνικός των Άγγλων, Γιούργκεν Κλοπ, που θέλει κι εκείνος τη ρεβάνς για τον τελικό προ τετραετίας, με τις γκάφες του γκολκίπερ Λορίς Κάριους, θα αποφασίσει τελευταία στιγμή εάν θα συμπεριλάβει στις επιλογές του τον προερχόμενο από τραυματισμό Τιάγκο Αλκάνταρα. Οι Φαμπίνιο, Βίρχιλ φαν Ντάικ και Μοχάμεντ Σαλάχ είναι έτοιμοι – αν και μόνο… τιμωρημένοι θα έχαναν τέτοιον αγώνα.

 

Η δε Ρεάλ ετοιμάζει τους Βραζιλιάνους καταδρομείς της, Ροντρίγκο και Βινίσιους, για να ανοίξουν το πεδίο δράσης για το βαρύ πυροβολικό, που ακούει στο όνομα Καρίμ Μπενζεμά – και ίσως αυτός κρίνει την έκβαση της μάχης.

Ας δούμε όλες τις προηγούμενες νικήτριες ομάδες, τα ζευγάρια των τελικών αλλά και τις ομάδες των ημιτελικών:

Πρωταθλητής
Φιναλίστ
Ημιτελικά
2021
Τσέλσι (ENG)
Μάντσεστερ Σ. (ENG)
Ρεάλ (ESP)
Παρί (FRA)
2020
Μπάγερν (GER)
Παρί (FRA)
Λιόν (FRA)
Λειψία (GER)
2019
Λίβερπουλ (ENG)
Τότεναμ (ENG)
Άγιαξ (NED)
Μπαρτσελόνα (ESP)
2018
Ρεάλ (ESP)
Λίβερπουλ (ENG)
Ρόμα (ITA)
Μπάγερν (GER)
2017
Ρεάλ (ESP)
Γιουβέντους (ITA)
Ατλέτικο (ESP)
Μονακό (FRA)
2016
Ρεάλ (ESP)
Ατλέτικο (ESP)
Μπάγερν (GER)
Μάντσεστερ Σ. (ENG)
2015
Μπαρτσελόνα (ESP)
Γιουβέντους (ITA)
Ρεάλ (ESP)
Μπάγερν (GER)
2014
Ρεάλ (ESP)
Ατλέτικο (ESP)
Τσέλσι (ENG)
Μπάγερν (GER)
2013
Μπάγερν (GER)
Ντόρτμουντ (GER)
Ρεάλ (ESP)
Μπαρτσελόνα (ESP)
2012
Τσέλσι (ENG)
Μπάγερν (GER)
Ρεάλ (ESP)
Μπαρτσελόνα (ESP)
2011
Μπαρτσελόνα (ESP)
Μάντσεστερ Γ. (ENG)
Ρεάλ (ESP)
Σάλκε (GER)
2010
Ίντερ (ITA)
Μπάγερν (GER)
Μπαρτσελόνα (ESP)
Λιόν (FRA)
2009
Μπαρτσελόνα (ESP)
Μάντσεστερ Γ. (ENG)
Τσέλσι (ENG)
Άρσεναλ (ENG)
2008
Μάντσεστερ Γ. (ENG)
Τσέλσι (ENG)
Μπαρτσελόνα (ESP)
Λίβερπουλ (ENG)
2007
Μίλαν (ITA)
Λίβερπουλ (ENG)
Μάντσεστερ Γ. (ENG)
Τσέλσι (ENG)
2006
Μπαρτσελόνα (ESP)
Άρσεναλ (ENG)
Βιγιαρεάλ (ESP)
Μίλαν (ITA)
2005
Λίβερπουλ (ENG)
Μίλαν (ITA)
Αϊντχόφεν (NED)
Τσέλσι (ENG)
2004
Πόρτο (POR)
Μονακό (FRA)
Ντεπορτίβο (ESP)
Τσέλσι (ENG)
2003
Μίλαν (ITA)
Γιουβέντους (ITA)
Ίντερ (ITA)
Ρεάλ (ESP)
2002
Ρεάλ (ESP)
Λεβερκούζεν (GER)
Μάντσεστερ Γ. (ENG)
Μπαρτσελόνα (ESP)
2001
Μπάγερν (GER)
Βαλένθια (ESP)
Ρεάλ (ESP)
Λιντς (ENG)
2000
Ρεάλ (ESP)
Βαλένθια (ESP)
Μπαρτσελόνα (ESP)
Ρεάλ (ESP)
1999
Μάντσεστερ Γ. (ENG)
Μπάγερν (GER)
Ντιναμό (UKR)
Γιουβέντους (ITA)
1998
Ρεάλ (ESP)
Γιουβέντους (ITA)
Μονακό (FRA)
Ντόρτμουντ (GER)
1997
Ντόρτμουντ (GER)
Γιουβέντους (ITA)
Μάντσεστερ Γ. (ENG)
Άγιαξ (NED)
1996
Γιουβέντους (ITA)
Άγιαξ (NED)
Παναθηναϊκός (GRE)
Ναντ (FRA)
1995
Άγιαξ (NED)
Μίλαν (ITA)
Παρί (FRA)
Μπάγερν (GER)
1994
Μίλαν (ITA)
Μπαρτσελόνα (ESP)
Μονακό (FRA)
Πόρτο (POR)
1993
Μαρσέιγ (FRA)
Μίλαν (ITA)
Ρέιντζερς (SCO)
Γκέτεμποργκ (SWE)
1992
Μπαρτσελόνα (ESP)
Σαμπντόρια (ITA)
Ε. Αστέρας (SRB)
Σπάρτα (CZE)
1991
Ε. Αστέρας (SRB)
Μαρσέιγ (FRA)
Σπάρτακ (RUS)
Μπάγερν (GER)
1990
Μίλαν (ITA)
Μπενφίκα (POR)
Μαρσέιγ (FRA)
Μπάγερν (GER)
1989
Μίλαν (ITA)
Στεάουα (ROU)
Γαλατάσαραϊ (TUR)
Ρεάλ (ESP)
1988
Αϊντχόφεν (NED)
Μπενφίκα (POR)
Στεάουα (ROU)
Ρεάλ (ESP)
1987
Πόρτο (POR)
Μπάγερν (GER)
Ντιναμό (UKR)
Ρεάλ (ESP)
1986
Στεάουα (ROU)
Μπαρτσελόνα (ESP)
Άντερλεχτ (BEL)
Γκέτεμποργκ (SWE)
1985
Γιουβέντους (ITA)
Λίβερπουλ (ENG)
Παναθηναϊκός (GRE)
Μπορντό (FRA)
1984
Λίβερπουλ (ENG)
Ρόμα (ITA)
Ντιναμό Β. (ROU)
Νταντί Γ. (SCO)
1983
Αμβούργο (GER)
Γιουβέντους (ITA)
Σοσιεδάδ (ESP)
Βίτζεβ Λοτζ (POL)
1982
Άστον Βίλα (ENG)
Μπάγερν (GER)
ΤΣΣΚΑ Σ. (BUL)
Άντερλεχτ (BEL)
1981
Λίβερπουλ (ENG)
Ρεάλ (ESP)
Μπάγερν (GER)
Ίντερ (ITA)
1980
Νότιγχαμ (ENG)
Αμβούργο (GER)
Ρεάλ (ESP)
Άγιαξ (NED)
1979
Νότιγχαμ (ENG)
Μάλμε (SWE)
Αούστρια (AUT)
Κολωνία (GER)
1978
Λίβερπουλ (ENG)
Μπριζ (BEL)
Γκλάντμπαχ (GER)
Γιουβέντους (ITA)
1977
Λίβερπουλ (ENG)
Γκλάντμπαχ (GER)
Ντιναμό (UKR)
Ζυρίχη (SUI)
1976
Μπάγερν (GER)
Σεντ Ετιέν (FRA)
Αϊντχόφεν (NED)
Ρεάλ (ESP)
1975
Μπάγερν (GER)
Λιντς (ENG)
Σεντ Ετιέν (FRA)
Μπαρτσελόνα (ESP)
1974
Μπάγερν (GER)
Ατλέτικο (ESP)
Ουίπεστ (HUN)
Σέλτικ (SCO)
1973
Άγιαξ (NED)
Γιουβέντους (ITA)
Ντέρμπι (ENG)
Ρεάλ (ESP)
1972
Άγιαξ (NED)
Ίντερ (ITA)
Μπενφίκα (POR)
Σέλτικ (SCO)
1971
Άγιαξ (NED)
Παναθηναϊκός (GRE)
Ε. Αστέρας (SRB)
Ατλέτικο (ESP)
1970
Φέγενορντ (NED)
Σέλτικ (SCO)
Λέγκια (POL)
Λιντς (ENG)
1969
Μίλαν (ITA)
Άγιαξ (NED)
Μάντσεστερ Γ. (ENG)
Σπάρτακ Τ. (CZE)
1968
Μάντσεστερ Γ. (ENG)
Μπενφίκα (POR)
Ρεάλ (ESP)
Γιουβέντους (ITA)
1967
Σέλτικ (SCO)
Ίντερ (ITA)
ΤΣΣΚΑ Σ. (BUL)
Πρίμπραμ (CZE)
1966
Ρεάλ (ESP)
Παρτιζάν (SRB)
Μάντσεστερ Γ. (ENG)
Ίντερ (ITA)
1965
Ίντερ (ITA)
Μπενφίκα (POR)
Λίβερπουλ (ENG)
Γκιόρι ΕΤΟ (HUN)
1964
Ίντερ (ITA)
Ρεάλ (ESP)
Ζυρίχη (SUI)
Ντόρτμουντ (GER)
1963
Μίλαν (ITA)
Μπενφίκα (POR)
Φέγενορντ (NED)
Νταντί (SCO)
1962
Μπενφίκα (POR)
Ρεάλ (ESP)
Σταντάρ (BEL)
Τότεναμ (ENG)
1961
Μπενφίκα (POR)
Μπαρτσελόνα (ESP)
Ραπίντ (AUT)
Αμβούργο (GER)
1960
Ρεάλ (ESP)
Άιντραχτ (GER)
Μπαρτσελόνα (ESP)
Ρέιντζερς (SCO)
1959
Ρεάλ (ESP)
Ρεμς (FRA)
Γιούνγκ Μπόις (SUI)
Ατλέτικο (ESP)
1958
Ρεάλ (ESP)
Μίλαν (ITA)
Μάντσεστερ Γ. (ENG)
Βάσας (HUN)
1957
Ρεάλ (ESP)
Φιορεντίνα (ITA)
Μάντσεστερ Γ. (ENG)
Ε. Αστέρας (SRB)
1956
Ρεάλ (ESP)
Ρεμς (FRA)
Χιμπέρνιαν (SCO)
Μίλαν (ITA)

 

ΤΡΟΠΑΙΟΘΗΚΗ
 
 
 
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
13
ΜΙΛΑΝ
7
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
6
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
6
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
5
ΑΓΙΑΞ
4
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
3
ΙΝΤΕΡ
3
ΠΟΡΤΟ
2
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
2
ΜΠΕΝΦΙΚΑ
2
ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ
2
ΤΣΕΛΣΙ
2
ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
1
ΜΑΡΣΕΪΓ
1
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
1
ΑΜΒΟΥΡΓΟ
1
ΣΕΛΤΙΚ
1
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ
1
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
1
ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ
1
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
1